Algemeen timmerwerk, alle soorten meubels op maat maken

Over ons

We zijn een familiebedrijf, met vader en zoon als de 2 directeuren. Het hele proces wordt door dezelfde mensen uitgevoerd, van inmeten tot installeren.

Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in de meubelindustrie en aanverwante sectoren. Architecten en technici werken samen om de best mogelijke resultaten voor onze klanten te bereiken. Als we een nieuw probleem tegenkomen om op te lossen, zien we dat als een nieuwe uitdaging en een manier om onze professionele ambities waar te maken.

Het is onze taak om maximale esthetiek, kwaliteit en duurzaamheid te bereiken, maar zonder de logica van het ontwerp- en implementatieproces te verliezen. We letten er niet alleen op hoe het meubilair er direct na oplevering uitziet, maar ook (of misschien nog wel belangrijker) hoe het zich de komende jaren zal gedragen en presenteren.

Al onze medewerkers moeten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van vaardigheden en kwalificaties, ze moeten bereid en in staat zijn om hun professionele vaardigheden voortdurend te verbeteren en zich nieuwe technologieën eigen te maken. Dit alles betekent dat al onze klanten zeker kunnen zijn van het best mogelijke resultaat door met ons samen te werken.

Leuk huisconcept, onze grens is jouw verbeelding!

Enkele van onze projecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vroeger project

Project DML

Projcet DMLRenovatie van een pied-à-terre appartement in Etterbeek, op maat gemaakte meubelen, parketvloeren en speciale

Voir le projet
Vroeger project

Project LER

Project LERVolledige renovatie in Ukkel, speciale technieken, meubels op maat, in een trendy wijk van

Voir le projet
Vroeger project

Project OGB

Project OGBTotale renovatie van een rijwoning, nieuwe speciale technieken, op maat gemaakte keuken, gerealiseerd in

Voir le projet

MEUBELS

Keukens

Schrijnwerker gespecialiseerd in moderne, minimalistische of klassieke keukens op maat. Onze ontwerpen worden afgestemd op jouw ideeën voor een duurzame keuken.

Kasten en kleerkasten

We ontwerpen en maken kasten op maat voor het optimaal opbergen van kleding en schoenen, zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

Kantoormeubilair

Kantoormeubilair op maat voor verschillende ruimtes, met een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Neem afscheid van typisch catalogusmeubilair.

Badkamermeubels

Vochtbestendige, functionele, op maat gemaakte badkamermeubels met hoogwaardige lak. Effectieve decoratie voor je badkamer.

Massief oppervlak wastafel

Solide Surface – mineraal-acrylmateriaal gebruikt in interieurdecoratie en meubels. Waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken, flexibel ontwerp.

Diverse

Benut je ruimte optimaal met een veelzijdige slaapbank, een moderne wandboekenkast met stijlvolle opbergruimte, een uitschuifbare eettafel voor …

MATERIALEN

De materiaalkeuze voor elk meubelstuk stelt ons voor dilemma’s die niet alleen te maken hebben met de keuze van de zichtbare oppervlakken en de stijl waarin we onze interieurs inrichten, maar ook met het soort materiaal waarvan ze worden gemaakt. Het type paneel dat we kiezen heeft een esthetische waarde, maar beïnvloedt ook de duurzaamheid van het meubel. We moeten niet vergeten dat elk meubelstuk verschillende gebruiksomstandigheden heeft vochtigheid, hoge temperaturen en het risico op beschadiging van het oppervlak met scherpe voorwerpen.

Zichtbare gezichten - DIVERSITEIT VAN OPLOSSINGEN

Laatste artikelen

Contact formulier
Nice house concept SPRL

Algemeen timmerwerk, maken van alle soorten meubels op maat en algemene aannemingsdiensten.

Tva: 0840.481.937

Adres :

Contact :